logo head

 • Beszállítói jelentkezés

  Tisztelt Leendő Partnerünk! A Sólyom Hungarian Airways Kft., valamint a SÓLYOM Befektetési és Vagyonkezelési Holding Korlátolt Felelősségű Társaság (H-1185 Budapest, Bővebben ...
 • Transzparencia

  A Minősített Beszállítói Adatbázis részvételi dokumentációjának alapvető rendelkezésében részletesen kitérünk arra, hogy a Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding Kft. a Bővebben ...
 • Állásajánlatok

  A Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding Kft. 2013-ban közel hétszáz, a következő években több ezer dolgozót kíván alkalmazni. Amennyiben részese Bővebben ...
 • 1
 • 2
 • 3

Köszöntő

IMG 9325 igigA Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding Korlátolt Felelősségű Társaság ügyvezető igazgatójaként üdvözlöm Önöket, Hurtyák Róbert és Vágó József tulajdonostársam nevében is.

Új, magyar légitársaság van születőben: a Sólyom Hungarian Airways. Nincs olyan magyar ember, aki érzelmek nélkül viszonyul e folyamathoz, sőt azt gondoljuk, sokak szívét megdobogtatja a hír. Éppen ezért a légitársaságot tulajdonló holding a honlapok roppant racionális szokásaitól eltérően köszöntővel, beköszöntővel jelentkezik. Szólunk mindazokhoz, akik érdeklődnek irántunk, mégis elsősorban azokhoz, akik részesei akarnak és tudnak lenni ennek a hatalmas feladatnak, akikkel együtt építhetjük a légitársaság jövőjét.

Prémium minőségű szolgáltatások nyújtását tervezzük. Szilárd elhatározásunk, hogy munkánk minden fázisában jelen legyen az utasok iránti tisztelet. Aki a fedélzetre lép, úgy érezhesse: otthon van, tisztelik és védik, hogy élmény legyen számára az ég és föld közötti utazás.

A kiváló minőség biztosításához keresünk kiszolgáló személyzetet, árukat és beszállítókat, hiszen a Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding feladata nem más, mint az új, magyar légitársaság zavartalan és üzemszerű működésének biztosítása.

Elsősorban magyar termékeket, magyar vállalkozókat, mikro-, kis- és közepes vállalkozási potenciállal rendelkezőket keresünk, magyar gyártók bevonását tervezzük. Felkérjük tehát Önöket, vegyenek részt a légitársaság működtetésében, jelentkezzenek a beszállítói adatbázisba. Biztosítjuk Önöket arról, hogy működésünkre az üzleti világban szinte példátlan transzparencia, átláthatóság lesz jellemző.

A Sólyom Hungarian Airways megalapításához, a Sólyom Holding cégcsoport működtetéséhez és sikerre vezetéséhez a materiális javak mellett kell a tudás, a tetterő, a bátorság, a gyorsaság és a kitartás. Hisszük, hogy céljainkat csak összefogással érhetjük el.

A hajdanvolt, jogos büszkeség újbóli átélésének lehetőségét, élményét kínáljuk Önöknek is. Nyitva az égbolt, rövidesen felszáll a Sólyom. Legyenek Önök is részesei ennek a nagyszerű folyamatnak: a magyar nemzeti légitársaság születésének.

 Lucsik János
ügyvezető igazgató
Sólyom Holding

Aktuális

face borito

A Sólyom Holding elindította Facebook oldalát, melyen a Sólyom brandhez kapcsolódó hírek, információk és tartalmak találhatóak meg. Ezúton kérjük, hogy látogasson el Facebook oldalunkra, és amennyiben tetszik Önnek a Sólyom Brand, lájkoljon bennünket és terjessze oldalunk hírét, hogy minél többen részesei lehessenek a Sólyom élménynek.

Tovább a Facebook oldalra ...

Közösség

 

Állás

facebook twitter
rss youtube
 

A Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding Kft. 2013-ban közel hétszáz, a következő években több ezer dolgozót kíván alkalmazni.

Bővebben ...

Holding

Tekintse meg a holdingtagokat 

Bővebben ...

Elérhet bennünket


SÓLYOM Befektetési és Vagyonkezelési
Holding Korlátolt Felelősségű Társaság

H-1185 Budapest,
Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, Terminál 1, F 204. iroda

E-mail: info@solyomair.com
Web: www.solyomair.com
Facebook: www.facebook.com/ilovesolyom