logo head

 • Beszállítói jelentkezés

  Tisztelt Leendő Partnerünk! A Sólyom Hungarian Airways Kft., valamint a SÓLYOM Befektetési és Vagyonkezelési Holding Korlátolt Felelősségű Társaság (H-1185 Budapest, Bővebben ...
 • Transzparencia

  A Minősített Beszállítói Adatbázis részvételi dokumentációjának alapvető rendelkezésében részletesen kitérünk arra, hogy a Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding Kft. a Bővebben ...
 • Állásajánlatok

  A Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding Kft. 2013-ban közel hétszáz, a következő években több ezer dolgozót kíván alkalmazni. Amennyiben részese Bővebben ...
 • 1
 • 2
 • 3

Az új magyar prémiumbrand

 A nap mottója:

A hit, az erős hit arra készteti a szellemet,
hogy megtalálja a célhoz vezető utat és az eszközöket.”
( David J. Schwartz)

 

Tisztelt Partnereink!

Örömmel tájékoztatom Önöket, hogy a Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding Kft. a mai napon megtartotta első hivatalos sajtótájékoztatóját, amelyen bemutatkozott az új magyar prémiumbrand: a SÓLYOM TM.

 

Három hónap előkészület után 2013 áprilisában létrejött a SÓLYOM Befektetési és Vagyonkezelési Holding Kft., amelynek célja nemcsak a SÓLYOM Hungarian Airways, az új magyar légitársaság zavartalan, üzemszerű működtetésének biztosítása, hanem magyar alapanyagokból prémiumminőségű magyar termékek előállítása, forgalmazása, és minőségi szolgáltatások piaci megjelenésének biztosítása. Így jött létre a SÓLYOM TM brand, a magyar minőség, a prémiumminőség védjegye.

2013 februárjában szövetség született. Ezt a gyártási és kereskedelmi szövetséget olyan emberek hozták létre, akik hittek és hisznek a magyar alapanyagok minőségében, akik hittek és hisznek a magyar emberek prémiumtermékekkel történő kiszolgálásának lehetőségében.

A SÓLYOM Befektetési és Vagyonkezelési Holding első stratégiai megállapodását a Sales One Kft-vel kötötte.
A Sales One Kft. fiatal és dinamikusan fejlődő magyar vállalat, tulajdonosai a hazai üzleti élet elismert tagjai. A cég 2012 novemberében jött létre élelmiszeripari termékek magyarországi forgalmazására.
2013 tavaszán összeállt a teljes csapat, és dolgozni kezdett egy új magyar élelmiszermárka megalkotásán.  Egy hazai kreatív ügynökség segítségével létrehozták a NATURALLE brandet, mint az új magyar prémiumtermék-családot.
A termékpalettába kezdetben finomliszt, napraforgóolaj és szatmári szilvalekvár került, és természetesen folyamatban van további termékek bevezetése.
A Sales One Kft. által forgalmazott termékek megtalálhatóak országszerte a Tesco, a Reál és a CBA üzleteiben, valamint más független, hazai nagykereskedésekben. A cég fél év alatt négymillió terméket értékesített, és közel 1 milliárd forintos forgalmat bonyolított le.
2013. augusztus 26-tól Naturalle-Sólyom branddel ellátott liszt, étolaj, ásványvíz és szatmári szilvalekvár kerül a boltok polcaira.
NATURALLE – SÓLYOM ásványvíz
A Kiskunság természeti kincsekben bővelkedő vidékéről származó, 7.7 pH értékű, nátriumszegény diétához is alkalmazható, kiváló minőségű ásványvíz.
NATURALLE – SÓLYOM étolaj
Előállításánál a legfontosabb szempont a minőség legmagasabb szinten tartása, mindenkor az egészséges életmód és az egészséges táplálkozás elősegítése a cél.
NATURALLE – SÓLYOM liszt
A termékcsalád lisztjét hazai malomban őrlik és csomagolják. A kész liszt végső csomagolása előtt utoljára még ellenőrizzük tisztaságát, és teszteljük, hogy a sütési-főzési tulajdonságai megfelelnek-e a minőségileg magas elvárásoknak.
NATURALLE – SÓLYOM szatmári szilvalekvár
A kiemelkedő minőségű szilvalekvár attól tökéletes, hogy főzése során sem cukrot, sem egyéb adalékanyagot nem adnak hozzá.  A gyártó a gyümölcsöt kizárólag magyar termelőtől szerzi be.
Örömmel tájékoztatom a nagyközönséget, hogy a felek együttműködése további termékfejlesztésekre is kiterjed, így terveink szerint 2013 őszén megjelenünk a piacon a Naturalle-Sólyom energiaitallal és higiéniai termékekkel is.

NYEREMÉNYJÁTÉK

2013 szeptemberében indítja útjára a Naturalle-Sólyom termékcsalád forgalmazója, a Sales One Kft. a termékhez kapcsolódó óriási nyereményjátékát! A nyereményjáték fődíja egy kétszemélyes álomutazás, míg az extranyeremény egy személygépkocsi lesz.

EGYÜTTMŰKÖDÉSI – BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉGEK

A SÓLYOM Befektetési és Vagyonkezelési Holding valamennyi olyan magyar tulajdonban lévő mikro-, kis- és középvállalkozásnak együttműködési lehetőséget kínál, amely elkötelezett a prémiumminőségű magyar termékek gyártása, forgalmazása, a minőségi szolgáltatások nyújtása terén. Együttműködő partnereink számára – egyedi megállapodás alapján – segíthetünk a gyártási kapacitás fejlesztésében, a gyártott termékek szélesebb értékesítési csatornákba történő bevitelében, az általuk forgalmazott termékek brandjének terjesztésében. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, küldje el bemutatkozó anyagát az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!

Utalunk a nap mottójára, hiszünk benne, és bízunk a közös sikerekben!

Budapest, 2013. augusztus 26.

Lucsik János
ügyvezető igazgató
Sólyom Holding

 

Aktuális

face borito

A Sólyom Holding elindította Facebook oldalát, melyen a Sólyom brandhez kapcsolódó hírek, információk és tartalmak találhatóak meg. Ezúton kérjük, hogy látogasson el Facebook oldalunkra, és amennyiben tetszik Önnek a Sólyom Brand, lájkoljon bennünket és terjessze oldalunk hírét, hogy minél többen részesei lehessenek a Sólyom élménynek.

Tovább a Facebook oldalra ...

Közösség

 

Állás

facebook twitter
rss youtube
 

A Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding Kft. 2013-ban közel hétszáz, a következő években több ezer dolgozót kíván alkalmazni.

Bővebben ...

Holding

Tekintse meg a holdingtagokat 

Bővebben ...

Elérhet bennünket


SÓLYOM Befektetési és Vagyonkezelési
Holding Korlátolt Felelősségű Társaság

H-1185 Budapest,
Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, Terminál 1, F 204. iroda

E-mail: info@solyomair.com
Web: www.solyomair.com
Facebook: www.facebook.com/ilovesolyom