logo head

 • Beszállítói jelentkezés

  Tisztelt Leendő Partnerünk! A Sólyom Hungarian Airways Kft., valamint a SÓLYOM Befektetési és Vagyonkezelési Holding Korlátolt Felelősségű Társaság (H-1185 Budapest, Bővebben ...
 • Transzparencia

  A Minősített Beszállítói Adatbázis részvételi dokumentációjának alapvető rendelkezésében részletesen kitérünk arra, hogy a Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding Kft. a Bővebben ...
 • Állásajánlatok

  A Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding Kft. 2013-ban közel hétszáz, a következő években több ezer dolgozót kíván alkalmazni. Amennyiben részese Bővebben ...
 • 1
 • 2
 • 3

Sport és szabadidős tevékenységek támogatása

A Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding elkötelezett a fiatalokat érintő mozgalmak, sportok, szabadidős tevékenységek támogatásában.

A Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding, elismerve több, mint tízezer magyar fiatal sportteljesítményét, stratégiai együttműködési megállapodást kötött a street dance közösséget összefogó Hip Hop International Hungary szervezettel.

A hip hop táncőrület magyarországi térhódítását igazolja, hogy 2012-ben 23 csapat 230 versenyzőjével szemben, 2013 áprilisában már 55 csapat több, mint 500 versenyzője mérkőzött meg a legjobbak között, a Las Vegas-i Világbajnokságon való részvétel jogának elnyeréséért. Az America’s Best Dance Crew alkotói által jegyzett World Hip Hop Dance Championship, a „Hip Hop Olimpiája” , melyen ebben az évben is több, mint 50 ország több, mint 2000 táncosa versengett a világbajnoki címért. Sajnos, ebben az évben, a szponzoráció hiánya miatt nem tudtak a magyarországi győztesek részt venni a világbajnokságon.

A több, mint tízezer magyarországi fiatal, az őket felkészítő tanárok, koreográfusok, DJ-k, minden ember, aki ma a hip hop – peace, love, respect - magyarországi kultúrájának elterjesztésén fáradozik, fantasztikus, áldozatkész munkát végez, melyet szeretnénk elismerni.

Mindaz az erőfeszítés és munka, amit a gyerekek, a fiatalok végeznek, amit nevelőik, tanáraik, felkészítőik végeznek, nem mehet veszendőbe! Mindaz az áldozat, amit a szülők hoznak annak érdekében, hogy gyermekeik egy sport – és művészeti közösség tagjai lehessenek, példaértékű, őszinte tiszteletre és támogatásra méltó.

Innen üzenjük ezért minden fiatalnak, aki hisz a szeretet és az összefogás erejében, hisz a tiszteleten és a másik ember teljesítményének elismerésén alapuló közösség erejében, mindazoknak, akik már eddig is tagjai voltak a hip hop magyarországi közösségének, és mindazoknak is, akik ezt követően szeretnének ahhoz csatlakozni, hogy a Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding biztosítja a 2014. februárjában Hollandiában megrendezésre kerülő, European Hip Hop Dance Championship versenyen való részvétel utazási költségeinek fedezetét, a 2013. novemberében Magyarországon megrendezésre kerülő országos selejtező bajnokságon győztes három magyar tánccsapat számára!

Respect!

Lucsik János
ügyvezető igazgató
Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding Kft. 

 

Aktuális

face borito

A Sólyom Holding elindította Facebook oldalát, melyen a Sólyom brandhez kapcsolódó hírek, információk és tartalmak találhatóak meg. Ezúton kérjük, hogy látogasson el Facebook oldalunkra, és amennyiben tetszik Önnek a Sólyom Brand, lájkoljon bennünket és terjessze oldalunk hírét, hogy minél többen részesei lehessenek a Sólyom élménynek.

Tovább a Facebook oldalra ...

Közösség

 

Állás

facebook twitter
rss youtube
 

A Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding Kft. 2013-ban közel hétszáz, a következő években több ezer dolgozót kíván alkalmazni.

Bővebben ...

Holding

Tekintse meg a holdingtagokat 

Bővebben ...

Elérhet bennünket


SÓLYOM Befektetési és Vagyonkezelési
Holding Korlátolt Felelősségű Társaság

H-1185 Budapest,
Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, Terminál 1, F 204. iroda

E-mail: info@solyomair.com
Web: www.solyomair.com
Facebook: www.facebook.com/ilovesolyom