logo head

 • Beszállítói jelentkezés

  Tisztelt Leendő Partnerünk! A Sólyom Hungarian Airways Kft., valamint a SÓLYOM Befektetési és Vagyonkezelési Holding Korlátolt Felelősségű Társaság (H-1185 Budapest, Bővebben ...
 • Transzparencia

  A Minősített Beszállítói Adatbázis részvételi dokumentációjának alapvető rendelkezésében részletesen kitérünk arra, hogy a Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding Kft. a Bővebben ...
 • Állásajánlatok

  A Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding Kft. 2013-ban közel hétszáz, a következő években több ezer dolgozót kíván alkalmazni. Amennyiben részese Bővebben ...
 • 1
 • 2
 • 3

Közlemény

Lucsik János, mint a Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding Kft. ügyvezetője, a tegnapi napon, 2013.október 10-én történt események ismeretében, az alábbi közleményt bocsájtom ki:

2013 februárja óra, tulajdonostársaimmal együtt, folyamatosan azon dolgozunk, hogy újra elindulhasson egy magyar, nemzeti légitársaság. Az elmúlt 6 hónapban a személyes tulajdonomban lévő más vállalkozásaim eredményét, s az elmúlt 10 évben végzett munkámból származó megtakarításaimat, lehetőségeimhez képest és sokszor erőn felül is arra a célra fordítottam, hogy a Sólyom Hungarian Airways Kft. mielőbb megkezdhesse működését.

Sajnálattal vettem tudomásul, hogy minden erőfeszítésem ellenére a Sólyom Hungarian Airways Kft., a bérfizetési kötelezettségének a tegnapi napon nem tudott eleget tenni.

A mai napig, s a jövőben is őszintén hiszek abban, hogy egy új, Magyar Nemzeti Légitársaság létrehozható, s az mielőbb sikerrel megkezdheti működését.

Ezúton szeretném tájékoztatni jelenlegi és jövőbeli partnereinket, hogy a Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding Kft. illetve a tulajdonomban lévő más gazdasági társaságok működése zavartalan, pénzügyi helyzetük stabil.

Biztosítani szeretnék mindenkit arról is, hogy minden erőnkkel a felmerült problémák megoldásán fáradozunk.

Tisztelettel, Lucsik János

Aktuális

face borito

A Sólyom Holding elindította Facebook oldalát, melyen a Sólyom brandhez kapcsolódó hírek, információk és tartalmak találhatóak meg. Ezúton kérjük, hogy látogasson el Facebook oldalunkra, és amennyiben tetszik Önnek a Sólyom Brand, lájkoljon bennünket és terjessze oldalunk hírét, hogy minél többen részesei lehessenek a Sólyom élménynek.

Tovább a Facebook oldalra ...

Közösség

 

Állás

facebook twitter
rss youtube
 

A Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding Kft. 2013-ban közel hétszáz, a következő években több ezer dolgozót kíván alkalmazni.

Bővebben ...

Holding

Tekintse meg a holdingtagokat 

Bővebben ...

Elérhet bennünket


SÓLYOM Befektetési és Vagyonkezelési
Holding Korlátolt Felelősségű Társaság

H-1185 Budapest,
Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, Terminál 1, F 204. iroda

E-mail: info@solyomair.com
Web: www.solyomair.com
Facebook: www.facebook.com/ilovesolyom