logo head

 • Beszállítói jelentkezés

  Tisztelt Leendő Partnerünk! A Sólyom Hungarian Airways Kft., valamint a SÓLYOM Befektetési és Vagyonkezelési Holding Korlátolt Felelősségű Társaság (H-1185 Budapest, Bővebben ...
 • Transzparencia

  A Minősített Beszállítói Adatbázis részvételi dokumentációjának alapvető rendelkezésében részletesen kitérünk arra, hogy a Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding Kft. a Bővebben ...
 • Állásajánlatok

  A Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding Kft. 2013-ban közel hétszáz, a következő években több ezer dolgozót kíván alkalmazni. Amennyiben részese Bővebben ...
 • 1
 • 2
 • 3

KÖZLEMÉNY

Alulírott, Lucsik János, mint a Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding ügyvezetője, a mai napon a Minősített Beszállítói Adatbázissal kapcsolatban az alábbi közleményt adom ki:

A Sólyom Hungarian Airwaysnél kialakult helyzetre tekintettel, az üzleti etika elvei és saját erkölcsi normáim alapján saját hatáskörben úgy döntöttem, hogy a Minősített Beszállítói Adatbázisba való részvételi jelentkezések befogadását, a mai nappal,

ideiglenesen felfüggesztem.

Kérem, hogy az a gazdasági szereplő, amely eddig a dokumentációt megvásárolta, illetve részvételi biztosítékot fizetett be, - amennyiben tagságát a továbbiakban nem kívánja fenntartani és a már befizetett összegeket visszautalni kéri, - szíveskedjen tértivevényes levélben szándékát részünkre jelezni, a számlaszám egyidejű megjelölésével.

A dokumentáció ellenértékét és a részvételi biztosíték összegét, ütemezetten, a szándék jelzésétől számított legkésőbb 60 napon belül térítjük meg.

Bízom benne, hogy munkánk, fáradozásunk nem volt hiábavaló, a légitársaság elindulását követően a jövőben a Minősített Beszállítói Adatbázis be tudja tölteni eredeti funkcióját. 

Tisztelettel
Lucsik János

Aktuális

face borito

A Sólyom Holding elindította Facebook oldalát, melyen a Sólyom brandhez kapcsolódó hírek, információk és tartalmak találhatóak meg. Ezúton kérjük, hogy látogasson el Facebook oldalunkra, és amennyiben tetszik Önnek a Sólyom Brand, lájkoljon bennünket és terjessze oldalunk hírét, hogy minél többen részesei lehessenek a Sólyom élménynek.

Tovább a Facebook oldalra ...

Közösség

 

Állás

facebook twitter
rss youtube
 

A Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding Kft. 2013-ban közel hétszáz, a következő években több ezer dolgozót kíván alkalmazni.

Bővebben ...

Holding

Tekintse meg a holdingtagokat 

Bővebben ...

Elérhet bennünket


SÓLYOM Befektetési és Vagyonkezelési
Holding Korlátolt Felelősségű Társaság

H-1185 Budapest,
Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, Terminál 1, F 204. iroda

E-mail: info@solyomair.com
Web: www.solyomair.com
Facebook: www.facebook.com/ilovesolyom