logo head

 • Beszállítói jelentkezés

  Tisztelt Leendő Partnerünk! A Sólyom Hungarian Airways Kft., valamint a SÓLYOM Befektetési és Vagyonkezelési Holding Korlátolt Felelősségű Társaság (H-1185 Budapest, Bővebben ...
 • Transzparencia

  A Minősített Beszállítói Adatbázis részvételi dokumentációjának alapvető rendelkezésében részletesen kitérünk arra, hogy a Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding Kft. a Bővebben ...
 • Állásajánlatok

  A Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding Kft. 2013-ban közel hétszáz, a következő években több ezer dolgozót kíván alkalmazni. Amennyiben részese Bővebben ...
 • 1
 • 2
 • 3

Szívügyem a Sólyom Hungarian Airways - interjú Lucsik János ügyvezető igazgatóval

Nagyon fontosnak tartom, hogy zárjuk le a múltat és nyissunk új fejezetet - kezdte évértékelő interjúját Lucsik János, a Sólyom Hungarian Airways ügyvezető igazgatója.

 A Lucsik Jánossal készült videó megtekintéséhez kattintson IDE-->

Lucsik Jnos interj lapozsJómagam 2013. februárjában pénzügyi befektetőként kezdtem meg a munkát Sólyom Hungarian Airways életében. Kétségtelen tény, hogy a múltban több probléma is előfordult, amely elsősorban annak köszönhető, hogy úgy gondoltam, elegendő pénzügyi befektetőként résztvenni a folyamatokban. Sajnos az elmúlt időszak azt támasztotta alá, hogy ez kevés ahhoz, hogy egy gazdasági társaság megfelelően működjön. Ma már egy pénzügyi befektetőnek is kötelessége, hogy meghatározó módon részt vegyen az adott társaság vezetésében, szervezésében, irányításában. Ezt a feladatot 2014.márciusától látom el - nyilatkozta Lucsik János.

Úgy gondolom, hogy az elmúlt közel egy év bebizonyította, hogy az a sok munka, amelyet én is kollégáim végeztünk, kiemelkedő eredményekkel zárult. A tavalyi évet úgy zártuk le, hogy őszintén mondhatjuk: mindent megtettünk, amit adott körülmények között megtehettünk. A Sólyom Hungarian Airways megszerezte az AOC engedélyét, megszerzett egy nagygépes személyforgalomra jogosító légijármű üzembentartási engedélyt, kollégáink megkapták a megfelelő képzéseket, jelen pillanatban pedig azon dolgozunk, hogy az üzemszerű működéshez szükséges operating licence is megszerzésre kerüljön - tette hozzá.

 

Slyom Lgitrsasg logo lapozs2"Elmondhatjuk: mindent megtettünk, amit komoly pénzügyi befektető nélkül meg tudtunk tenni. Az elmúlt egy évben sokat tanultunk: csapatmunkát, felelősségvállalást" - mondta az ügyvezető igazgató. Ennek folyományaként a társaság adósságállománya jelentősen lecsökkent, több tíz beszállító helyett már csak 3 beszállító irányába van kötelezettsége a légitársaságnak, és a munkatársak is folyamatosan kifizetésre kerülnek.  

"Értem és érzem, hogy mit jelent egy új magyar légitársaság ügye a kollégák, és a minőségi utazás iránt vágyakozó honfitársaink számára. Ezért mint ahogyan eddig, úgy a jövőben is meg fogok tenni mindent annak érdekében, hogy a Sólyom Hungarian Airways megkezdhesse a működését" - zárta interjúját Lucsik János.

MCOnet

Aktuális

face borito

A Sólyom Holding elindította Facebook oldalát, melyen a Sólyom brandhez kapcsolódó hírek, információk és tartalmak találhatóak meg. Ezúton kérjük, hogy látogasson el Facebook oldalunkra, és amennyiben tetszik Önnek a Sólyom Brand, lájkoljon bennünket és terjessze oldalunk hírét, hogy minél többen részesei lehessenek a Sólyom élménynek.

Tovább a Facebook oldalra ...

Közösség

 

Állás

facebook twitter
rss youtube
 

A Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding Kft. 2013-ban közel hétszáz, a következő években több ezer dolgozót kíván alkalmazni.

Bővebben ...

Holding

Tekintse meg a holdingtagokat 

Bővebben ...

Elérhet bennünket


SÓLYOM Befektetési és Vagyonkezelési
Holding Korlátolt Felelősségű Társaság

H-1185 Budapest,
Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, Terminál 1, F 204. iroda

E-mail: info@solyomair.com
Web: www.solyomair.com
Facebook: www.facebook.com/ilovesolyom