logo head

 • Beszállítói jelentkezés

  Tisztelt Leendő Partnerünk! A Sólyom Hungarian Airways Kft., valamint a SÓLYOM Befektetési és Vagyonkezelési Holding Korlátolt Felelősségű Társaság (H-1185 Budapest, Bővebben ...
 • Transzparencia

  A Minősített Beszállítói Adatbázis részvételi dokumentációjának alapvető rendelkezésében részletesen kitérünk arra, hogy a Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding Kft. a Bővebben ...
 • Állásajánlatok

  A Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding Kft. 2013-ban közel hétszáz, a következő években több ezer dolgozót kíván alkalmazni. Amennyiben részese Bővebben ...
 • 1
 • 2
 • 3

Beszállítói jelentkezés

Tisztelt Leendő Partnerünk!

A Sólyom Hungarian Airways Kft., valamint a SÓLYOM Befektetési és Vagyonkezelési Holding Korlátolt Felelősségű Társaság (H-1185 Budapest, Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, Terminál 1, F 204. iroda) megbízásából a SÓLYOM AIR Központi Beszerzési és Közbeszerzési Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (adószám: 24392039-2-41, cégjegyzékszám: 01-09-174785) ezúton hirdeti meg a Sólyom Hungarian Airways Kft. és a Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding Kft.zavartalan működését biztosító, közös, Minősített Beszállítói Adatbázisának (a továbbiakban MBA-nak) a létrehozását.

Az MBA meghirdetésének, létrehozásának célja: felmérni mindazt a gazdasági szereplői kört (elsősorban a mikro-, kis- és középvállalkozási potenciált), amely képes hosszú távon, kiemelkedő színvonalon kiszolgálni az új magyar légitársaság és a SÓLYOM Befektetési és Vagyonkezelési Holding üzemszerű működtetését; és  létrehozni egy adatbázist, amelyben olyan gazdasági szereplők találhatóak, amelyek az aktuális megrendeléseket pontosan, határidőre, az előírt minőségben és mennyiségben tudják teljesíteni.

Jelen dokumentáció nem minősül ajánlatkérésnek, ez alapján ajánlatot tenni nem lehet, valamint ez nem keletkeztet megrendelési igényt és megrendelési kötelezettséget.

Az MBA rendszerbe történő regisztráció, illetve a regisztráció elutasítása ellen jogorvoslatnak helye nincs. 

Az MBA rendszerbe történő jelentkezést az előírt tartalmi és formai követelményeknek megfelelően kell benyújtani. A formai és tartami nem megfelelés automatikusan a jelentkezés érvénytelenségét vonja maga után, a benyújtott jelentkezéssel kapcsolatos hiánypótlás ki van zárva. A benyújtott jelentkezéseket 12 hónapig megőrizzük, azokat sem részben, sem egészben nem szolgáltatjuk vissza.  

Az MBA rendszerbe történő jelentkezés folyamatos, a korábbi elutasítás nem zárja ki a későbbi sikeres jelentkezést.

Jelen dokumentáció tételesen meghatározza a jelentkezés feltételeit, a jelentkezéshez benyújtandó dokumentumok, nyilatkozatok, biztosítékok körét, tartalmazza a nyilatkozati formanyomtatványokat.

A jelentkezés benyújtására nyitva álló határidő a felhívás megjelenésétől kezdődően folyamatos. A benyújtott jelentkezések értékelése folyamatos, időtartama 30 nap. Az elbírálás időtartama a jelentkezések számától függően változhat.

Budapest, 2013. augusztus 01.

Megtisztelő jelentkezésében bízva üdvözli Önt

Lucsik János
ügyvezető igazgató
SÓLYOM Holding

 

A részvételi dokumentáció letöltése itt!

Dokumentáció kiegészítés - ÚJ ÁRUCSOPORTOK A BESZÁLLÍTÓI JELENTKEZÉS MENÜPONTBAN! - Letöltés pdf formátumban!

MBA DOKUMENTÁCIÓ II. KIEGÉSZÍTÉS - Letöltés pdf formátumban!

KÖZLEMÉNY A VESZTESÉGES VÁLLALKOZÁSOK RÉSZVÉTELÉRŐL - Letöltés pdf formátumban!

FONTOS KÖZLEMÉNY! - Gyakran Ismételt Kérdések dokumentum letölthető: gyik.pdf

Aktuális

face borito

A Sólyom Holding elindította Facebook oldalát, melyen a Sólyom brandhez kapcsolódó hírek, információk és tartalmak találhatóak meg. Ezúton kérjük, hogy látogasson el Facebook oldalunkra, és amennyiben tetszik Önnek a Sólyom Brand, lájkoljon bennünket és terjessze oldalunk hírét, hogy minél többen részesei lehessenek a Sólyom élménynek.

Tovább a Facebook oldalra ...

Közösség

 

Állás

facebook twitter
rss youtube
 

A Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding Kft. 2013-ban közel hétszáz, a következő években több ezer dolgozót kíván alkalmazni.

Bővebben ...

Holding

Tekintse meg a holdingtagokat 

Bővebben ...

Elérhet bennünket


SÓLYOM Befektetési és Vagyonkezelési
Holding Korlátolt Felelősségű Társaság

H-1185 Budapest,
Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, Terminál 1, F 204. iroda

E-mail: info@solyomair.com
Web: www.solyomair.com
Facebook: www.facebook.com/ilovesolyom