logo head

 • Beszállítói jelentkezés

  Tisztelt Leendő Partnerünk! A Sólyom Hungarian Airways Kft., valamint a SÓLYOM Befektetési és Vagyonkezelési Holding Korlátolt Felelősségű Társaság (H-1185 Budapest, Bővebben ...
 • Transzparencia

  A Minősített Beszállítói Adatbázis részvételi dokumentációjának alapvető rendelkezésében részletesen kitérünk arra, hogy a Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding Kft. a Bővebben ...
 • Állásajánlatok

  A Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding Kft. 2013-ban közel hétszáz, a következő években több ezer dolgozót kíván alkalmazni. Amennyiben részese Bővebben ...
 • 1
 • 2
 • 3

Transzparencia

A Minősített Beszállítói Adatbázis részvételi dokumentációjának alapvető rendelkezésében részletesen kitérünk arra, hogy a Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding Kft. a lehető legnagyobb átláthatósággal kíván működni. Ennek hangsúlyozására az alábbi feltételeknek teszünk eleget:

„A Sólyom Hungarian Airways Kft. és a Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding Kft. működése során teljes transzparenciára törekszik. Ennek értelmében az a gazdasági szereplő, amely pályázik az MBA tagságra, tudomásul veszi, hogy a pályázaton való részvételéről, a pályázatának a minősítéséről és amennyiben pályázata eredményes, úgy mindazokról a termékcsoportokról, amelyekben érvényes jelentkezést nyújtott be a Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding Kft. a saját honlapján adatbázist hoz nyilvánosságra.

Az MBA tagja tudomásul veszi, hogy a Sólyom Hungarian Airways Kft. és a Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding Kft. az üzemszerű működést ellenőrizni jogosult hatóságokkal fokozott együttműködésre törekszik, és ennek keretében kérheti a beszállító hatósági ellenőrzését.

Az MBA tag tudomásul veszi, hogy a Sólyom Hungarian Airways Kft. és a Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding Kft. valamennyi hatósági vizsgálatáról és annak megállapításairól kivonatosan közleményt tesz közzé.”

Aktuális

face borito

A Sólyom Holding elindította Facebook oldalát, melyen a Sólyom brandhez kapcsolódó hírek, információk és tartalmak találhatóak meg. Ezúton kérjük, hogy látogasson el Facebook oldalunkra, és amennyiben tetszik Önnek a Sólyom Brand, lájkoljon bennünket és terjessze oldalunk hírét, hogy minél többen részesei lehessenek a Sólyom élménynek.

Tovább a Facebook oldalra ...

Közösség

 

Állás

facebook twitter
rss youtube
 

A Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding Kft. 2013-ban közel hétszáz, a következő években több ezer dolgozót kíván alkalmazni.

Bővebben ...

Holding

Tekintse meg a holdingtagokat 

Bővebben ...

Elérhet bennünket


SÓLYOM Befektetési és Vagyonkezelési
Holding Korlátolt Felelősségű Társaság

H-1185 Budapest,
Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, Terminál 1, F 204. iroda

E-mail: info@solyomair.com
Web: www.solyomair.com
Facebook: www.facebook.com/ilovesolyom